Netwerksociëteit Automotive Insiders gaat 13 september nader in op de prijs en kwaliteit van schadeherstel. Aan de bijeenkomst wordt meegewerkt door vertegenwoordigers van onder meer Bovag, Focwa, Athlon en Inshared.

Onder leiding van Edward Reinderts en Ric van Vugt spreken zij zich uit over een aantal actuele branchevraagstukken. Bijvoorbeeld of de kwaliteit en prijs van autoschadeherstel nog door één deur kunnen. Ook ter tafel komt de wijze waarop grote partijen als verzekeraars en leasemaatschappijen de kwaliteit sturen.

Klachten

Verder worden deze dag meerjarencijfers gepresenteerd over aantallen en typen klachten inzake schadeherstel. Daarnaast is er aandacht voor merkerkenning: een slimme truc voor marktafscherming of een onvermijdelijke kwaliteitsslag? Tijdens de bijeenkomst wordt ook de winnaar bekend van de Smart Repair Verkiezing. De inleiding komt van Leo Oude Essink, die de belangrijkste ontwikkelingen en huidige stand van zaken belicht. Meer details over het programma en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u hier.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties