Het BenchRack 5500 uitlijnsysteem van Car-O-Liner heeft recentelijk de goedkeuring gekregen van Bentley Motors voor het schadeherstel in de werkplaatsen van Bentley.

Het meet-richtsysteem is ontworpen voor voertuigen tot 4,3 ton. Hiermee is het tevens geschikt voor het herstel aan de nieuwe, zwaardere elektrische en hybride voertuigen. Met 5500 millimeter lengte voldoet het systeem bovendien ruimschoots aan de vereisten voor het veilig herstel van Bentley’s.

EVO

Het BenchRack-systeem is voorzien van verwijderbare oprijplaten en een hydraulische lift. De richtbank met een trekvermogen van 10 ton trekt vanuit vrijwel elke hoek rond het voertuig. Verankeren en vasthouden wordt geregeld door het universele EVO-systeem. Elk onderdeel kan met de andere worden geassembleerd in een groot aantal configuraties. Het is daarbij niet nodig om de EVO-fixatie opnieuw te kalibreren als die eenmaal is geconfigureerd in combinatie met Car-O-Tronic Vision2 X3. Hierdoor kan EVO zichzelf kalibreren bij elke uitgevoerde meting. Dit leidt tevens tot snelle resultaten en nauwkeurige metingen: van diagnose en reparatie tot eindcontrole en documentatie en voor alle onder- en boven meetpunten.

De met een sensor uitgeruste meetslede levert drie keer per seconde real-time gegevens aan de Vision3 X3-software, die op zijn beurt 3D-animatievideo’s levert waarin de juiste montage van het EVO-fixatiesysteem wordt uitgelegd.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties