Huisman Autoschade in Maasdijk en Autoherstel Van der Schans in De Lier zijn gefuseerd tot AAS Westland Autoschade. Het nieuwe bedrijf is ondergebracht in Van der Schans’ pand in De Lier. Dat wordt wel eerst verbouwd en uitgebreid – tot ruim 3000 vierkante meter.

Naast herstel aan personenauto’s, bestelauto’s, trucks, caravans, campers en scooters biedt AAS Westland Autoschade ook ruitherstel, onderhoud en bandenservice. Verder heeft het bedrijf merkerkend schadeherstel in huis voor Opel, Peugeot en Toyota.

Schoolvoorbeeld

“Ons DNA is nagenoeg gelijk en dat maakt het eenvoudig om onze kracht en kennis te bundelen”, zeggen ondernemers Dirk van der Schans en Monique van den Bos van Huisman Autoschade. Nicole Spenkelink, algemeen directeur AAS, noemt het bedrijf een schoolvoorbeeld van het benutten van kansen in de regio. “Onze leden kunnen zelf hun verzorgingsgebied invullen, afgestemd op het marktpotentieel van dat gebied. We moedigen ze aan kansen te zoeken die een optimaal perspectief bieden voor continuïteit op lange termijn.”
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties