Jijbepaalt.nl – “het initiatief dat opkomt voor vrije keuze bij het herstel van een autoschade” – lanceert de Vrije Herstel Polis. Dit is een autoverzekering zonder financiële sancties of een “uitgeklede” all-risk-dekking.

jijbepaaltOp de ledenvergadering op 20 juni gaf initiatiefneemster Irene Sommeling (foto) het startschot voor de nieuwe polis. De verzekering is een samenwerking met VHP Advies in Enschede, die kijkt wat het best bij de klant past en dit onderbrengt bij een volmachtbedrijf. Verzekerden hebben de vrijheid om een schade te laten herstellen bij een bedrijf naar keuze. Volgens Edwin Olde Riekenink (VHP Advies) kan het schadebedrag binnen drie dagen aan het schadebedrijf worden uitbetaald.

Nulmeting

Klanten kunnen zich voor de verzekering aanmelden via de Jijbepaalt-website, de deelnemende schadebedrijven of de tussenpersonen. Na aanmelding laat de nieuwe klant bij het schadebedrijf een nulmeting uitvoeren, om oudere schades uit te sluiten. Om meer nadruk te leggen op veiligheid wordt de polis geleverd met de SafeDrivePod. Deze voorziening blokkeert de smartphone tijdens het autorijden, met uitzondering van handsfree bellen. “De eerste polissen zijn reeds afgesloten”, melden de initiatiefnemers..
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties