Het lijkt ver van uw bed, maar het zou een nieuwe ontwikkeling in autoverzekeringen kunnen betekenen. De vooruitstrevende verzekeringsmaatschappij Al Ahlia uit Oman biedt namelijk een reparatietijdgarantie aan.

Al Ahlia garandeert met deze nieuwe verzekering dat de auto in het geval van klein schadeherstel binnen een vooraf vastgestelde termijn gerepareerd weer voor de klant klaarstaat. De verzekering voorziet in een financiële compensatie mocht deze termijn worden overschreden.

Vooruitdenken

De reparatietijdgarantie komt voort uit de filosofie die de verzekeringsmaatschappij huldigt: altijd één stap vooruit. “We begrijpen dat iedere dag verrassingen met zich meebrengt en soms zitten daar onplezierige bij, zoals een aanrijding”, aldus topman Lloyd East. “Daarom willen we onze klanten een reparatietijdgarantie aanbieden zodat ze snel hun auto terugkrijgen. We onderkennen de actieve zakelijke omgeving waarin we opereren en de hoge verwachtingen die onze klanten van ons hebben. Onze nieuwe diensten zijn daar een weerslag van.”

Onderhoud

Wanneer deze vorm van verzekeren een succes blijkt, is het denkbaar dat de garantie uitgebreid wordt. Te denken valt aan reguliere reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties