Nu de verhuizing van de vestiging Scheemda naar Winschoten achter de rug is, sluit autobedrijf ACSL zich met drie vestigingen aan bij merkspecialistenvereniging PCA (Peugeot, Citroën).

ACSL is in 2014 ontstaan door de fusie van de familiebedrijven Louwes Autocenters (sinds 1977) en Autobedrijf van Staalduinen (sinds 1989). Vandaag de dag is de onderneming gevestigd in Emmen, Stadskanaal en Winschoten, en actief met nieuw- en occasionverkoop, onderhoud en reparatie.

Klantrelatie

De eigenaren van ACSL zijn Albert-Jan Louwes, Gerrit van Staalduinen en Arnold Louwes (vlnr). Ze vinden de uitbreiding als PCA Merkspecialist een goed antwoord op actuele ontwikkelingen in autoretail. Daarbij verwijzen ze naar de innovaties op het vlak van klantrelatie. “De marketing, de steeds verder innoverende sociale media, de continue ontwikkeling van technische kennis: het wordt door PCA opgepakt en doorvertaald naar de leden. Daardoor kunnen wij blijven doen waar we goed in zijn, het één op één contact met de klant en de focus op de werkplaats.”
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties