Joris Bongers heeft zich met zijn autobedrijf in Venlo onlangs aangesloten bij de garageformule Autovakmeester van de Alliance Automotive Group Benelux. Het is het tiende autobedrijf dit jaar dat de keuze heeft gemaakt voor Autovakmeester. De formule komt daarmee op een totaal van 197 deelnemers.

Autovakmeester is een full service garageformule, maar wel een waarbij de eigenaar de baas blijft. Formulemanager Angelo Mulder: “Ik vergelijk het altijd met een gereedschapskar, waarvan je de laden naar believen kunt vullen. Het is aan ons om de ondernemer ertoe te bewegen ook inderdaad al die laden te gaan gebruiken.”

Vooruit

Joris Bongers was ooit aangesloten bij AD Autobedrijf en ging vervolgens een aantal jaren zonder formule door. Mulder: “Joris gaf aan met zijn bedrijf vooruit te willen en daar wel wat ondersteuning bij te kunnen gebruiken. Langzaam is hij toen naar ons toe gegroeid.”

Hoewel de grote toename van bedrijven dat zich bij een garageformule aansluit voorbij is, heeft Mulder goede hoop het succes van 2022 te kunnen herhalen. “In 2022 waren we volgens het garageformule-onderzoek van Aumacon de snelst groeiende formule en hadden we 35 nieuwe deelnemers. In een neergaande markt zetten we toch in op minimaal eenzelfde aantal voor 2023.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties