Stikzenuwachtig was hij. De ontlading was dan ook groot toen Ruben Elshof en het team van Dorpsgarage Elshof in Eerbeek dinsdagavond werden gehuldigd als Bovag Onafhankelijk Autobedrijf 2022.

Drie finalisten, alle drie totaal verschillend, maar alle drie fantastische autobedrijven, aldus de voorzitter van de Bovag-afdeling Onafhankelijke Autobedrijven Gerard ten Buuren tijdens de finale in Nieuwegein, waar een flinke afvaardiging van de branche bij aanwezig was. Dat Ruben Elshof en zijn mannen als uiteindelijke winnaars werden uitgeroepen was reden tot grote vreugde, maar Ruben Elshof beloofde niet te lang door te zullen feesten. “Morgen weer werken, hè!”

Ambitie

Dat Ruben Elshof en zijn team met deze titel op zak op hun lauweren gaan rusten, is sowieso niet de verwachting. Nadat hij in 2009 het concept in Eerbeek had opgezet, volgden nog twee vestigingen, in Brummen en Voorst. Inmiddels ziet Elshof zoveel mogelijkheden voor het concept dat hij verwacht er tegen 2030 zo’n dertig in Nederland te hebben.

Gastcolumn

We gaan sowieso nog van Ruben Elshof horen. Als opvolger van Adrie Valentijn, die met CarProf Valentijn de vorige winnaar was van de verkiezing, zal Ruben Elshof immers een jaar lang een gastcolumn verzorgen in Aftersales Magazine. Zijn eerste bijdrage is te lezen in nummer 8, dat op 30 augustus verschijnt.

Lees ook het portret van Dorpsgarage Elshof.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties