Werkplaatsinrichter Overlander komt binnen zijn range van ADAS-kalibratiesystemen met een draagbare variant: de Autel MA 600. Het makkelijke transport maakt ‘m volgens Overlander ideaal voor ruitherstellers.

De MA 600 heeft een speciaal ontwikkeld frame, laser en kalibratieborden voor mobiele service. Het frame is niet alleen compact, maar ook eenvoudig in te klappen of te demonteren, zodat deze op transport kan voor de volgende klant. Hierdoor is kalibreren op diverse locaties (per dag) mogelijk.

De MA 600 is een hulpmiddel om de camera achter de voorruit te kalibreren Steeds meer auto’s zijn uitgerust met zo’n rijhulpvoorziening, die onder meer waarschuwt als de bestuurder op de andere weghelft dreigt te komen. De nieuwe machine functioneert met dezelfde ADAS-software van Autel. Net als bij de andere systemen van Autel werkt de monter ook hier met een stap-voor-stap-instructie en afbeeldingen. Desgewenst wordt de complete set van kalibratiepanelen geleverd in een opbergkoffer. Bij elke levering zit een gebruikerstraining.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties