Fastfitketen KwikFit zal vanaf heden optreden als een van de gecertificeerde servicepartners voor de elektrische fietsen van VanMoof.

De samenwerking tussen KwikFit en VanMoof begon in de vestiging aan de Amsterdamse Overtoom. Hier werd de afgelopen twee maanden als pilot capaciteit gereserveerd om VanMoof-fietsen te servicen. De pilot werd als succesvol ervaren en de dienstverlening wordt nu ook uitgebreid naar KwikFit-locaties Den Haag en Utrecht.

Netwerk

KwikFit-monteurs krijgen een speciale training van VanMoof en worden ook voorzien van speciaalgereedschap dat nodig is om de elektrische fietsen van VanMoof te kunnen onderhouden. Taco Carlier, mede-oprichter van VanMoof: “Het uitbreiden van ons servicenetwerk heeft de hoogste prioriteit voor VanMoof. De afgelopen twee jaar zijn we gegroeid van 8 naar 56 servicepunten en dat moeten er aan het eind van het jaar 80 zijn. KwikFit biedt volume, herkenbaarheid en kwaliteit, dus deze samenwerking is een prachtige en logische stap in onze ambitie.’

E-bikeservice

KwikFit startte in 2021 met een service voor elektrische fietsen, een dienstverlening die onlangs werd uitgebreid met zes nieuwe locaties en zelfs naar het Verenigd Koninkrijk.

Pieter Bikker, E-mobility Director bij KwikFit, voegt hieraan toe: “We zien ernaar uit om onze krachten verder te bundelen met VanMoof. Dankzij deze samenwerking breiden we het aantal merken en soorten vervoersmiddelen dat we servicen verder uit voor onze klanten. We willen een belangrijke speler zijn in e-mobility in de breedste zin van het woord en deze samenwerking is weer een belangrijke stap in deze strategie.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties