Vrijdag 14 juni is aan het Inundatiedok 29 in Nieuwegein het nieuwe filiaal van LKQ officieel geopend. Het pand beschikt over een totale vloeroppervlakte van 2300 vierkante meter.

De totale magazijnoppervlakte van 1500 vierkante meter biedt ruimte aan meer dan 45.000 artikelen en 7500 banden. “Dit filiaal wordt de maatstaaf voor toekomstige filialen in onze regio”, vertelt vestigingsmanager Jeroen Borgers, dagelijks verantwoordelijk voor de logistieke operatie in Nieuwegein.

“Dagelijks zijn er twaalf routes naar onze klanten rond Nieuwegein, die maar liefst vijf keer per dag beleverd worden. Ik ben erg trots op het team dat de afgelopen maanden keihard gewerkt heeft om de opening van onze nieuwe vestiging tot een succes te maken. We hebben er ontzettend veel zin in om aan de slag te gaan en onze klanten een uitstekende service te bieden.”

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelde een belangrijke rol bij de bouw van het pand . Zo beschikt het gebouw over 348 zonnepanelen , warmtepompen, vloerverwarming, automatische schuifdeuren en bewegingsgestuurde verlichting voor een verbeterede energie-efficiëntie. Daarnaast zijn er vier laadpalen voorzien voor de verdere elektrificatie van het wagenpark.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties