Martin Kaspers (46) is met ingang van 1 december 2023 aangesteld als algemeen directeur bij Nexus Automotive Nederland, wellicht nog beter bekend als het AllParts grossiersnetwerk.

Sinds eind april van dit jaar werd de functie waarnemend ingevuld door John Gasenbeek, ondersteund door CFO Jan Kalisvaart en voorzitter bestuur CV AllParts, Wido van Beek.

Martin Kaspers heeft recent werkzaamheden verricht voor AAG en Lightyear; in een iets verder verleden was hij onder meer Managing Director bij Distrigo (Stellantis) en directeur retail en marketing bij Euromaster.

Wido van Beek, voorzitter van de CV AllParts Nederland: “Wij zijn zeer verheugd Martin bereid te hebben gevonden deze functie te gaan invullen. Met hem halen we, naast een energieke persoonlijkheid veel (management) ervaring binnen, zowel op nationaal als internationaal terrein. Na het (te) snelle vertrek van onze vorige algemeen directeur jl. april, hebben we met het genoemde driemanschap de afgelopen zeven maanden weliswaar zorggedragen voor continuïteit in het beleid, maar het is zonder meer beter weer een structurele invulling te hebben. Naast strategische uitdagingen, zijn er veel lopende projecten die om implementatie vragen.”

Vervolgstappen

Martin Kaspers: “De kennismaking met het bestuur heeft mij aangenaam verrast en ik herken mezelf in het enthousiasme en de gedrevenheid waarmee ze de uitdagingen in onze sector willen aanpakken, tevens zie ik het persoonlijk als een interessant moment om in te stappen. AllParts neemt een unieke positie binnen een snel veranderde markt in en de recente samenwerking met Nexus Automotive International zal ongetwijfeld ook voor een nieuwe dynamiek gaan zorgen. Het is tijd voor de vervolgstappen en ik kijk ernaar uit om daar samen met het team van AllParts Nederland en de aangesloten grossiersleden de schouders onder te zetten!”

AllParts, c.q. Nexus Automotive Nederland (Eemnes) telt nu ruim dertig AllParts grossiersleden en sloot zich per 1 januari aan bij Nexus Automotive International. AllParts (voorheen GroupAuto Nederland), is al sinds 1991 actief en brengt onder meer de garageconcepten CarXpert en AutoExcellent op de markt. Daarnaast is de groep succesvol met de modules ev-pro en dpf-pro, ter ondersteuning van monteurs bij het werken aan hybride en EV-systemen en het oplossen van uitdagingen rondom roetfilters. Nexus Automotive International (Parijs/Genève) is actief in 68 landen en heeft inmiddels de grens van €40 miljard cumulatieve omzet wereldwijd doorbroken.

Deel dit artikel op

Eén reactie

  1. Fantastisch nieuws voor Allparts en Martin, gefeliciteerd! Een heel goede match, de goede man bij de goede club. Heel veel succes Martin, ik kijk ernaar uit binnen Nexus Automotive International met je samen te werken!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties