Met Full Car Service lanceert PartsPoint België (voorheen Brezan Autoparts) een nieuwe garageformule voor de Belgische markt. Het gaat om een laagdrempelige formule, vergelijkbaar met Autoservice Totaal in Nederland. Vanwege de tweetaligheid is in België gekozen voor een meer universele naam.

Hans Hermans, commercieel directeur PartsPoint België: “Full Car Service richt zich op garages in zowel Vlaanderen als Wallonië en is beschikbaar voor elke ondernemer die een grote mate van zijn vrijheid wil behouden. Full Car Service is geen franchise, het ondersteunt ondernemers die hun eigen naam op de gevel willen behouden.”

Met Full Car Service krijgt het autobedrijf toegang tot een digitale toolbox om zijn lokale online marketing te professionaliseren. Zo wordt de online vindbaarheid van de garage in Google geoptimaliseerd en krijgt men ondersteuning op het gebied van klantreviews en daarmee meer grip op zijn online reputatie. Aanvullend is er een promotiemodule op Facebook beschikbaar om lokale naamsbekendheid te vergroten.

Nulmeting

Bij nieuwe deelnemers wordt eerst een digitale nulmeting gedaan, in de vorm van een online marketingscan. Met deze scan wordt er onder andere naar de huidige online vindbaarheid en (mobiele) prestatie van de eigen website gekeken. Hierbij krijgt de ondernemer concreet advies en tips over verbeterpunten. Vanuit de nulmeting wordt er vervolgens samengewerkt om zijn online visitekaartje te professionaliseren met als doel zijn online vindbaarheid te verbeteren.

Naast de online ondersteuning, ontvangen nieuwe deelnemers een fysiek startpakket met onder andere een muurschild en banier. In de achtergrond krijgt de ondernemer ondersteuning op het gebied van lokale marketingcommunicatie via de tool CarMarketeer. Met deze online portal kan men op basis van eigen huisstijl eenvoudig en snel allerhande promotiematerialen opmaken en bestellen zoals posters, flyers en social-media-uitingen.

Voorwaarden

Kosten voor deelname bedragen 75 euro per maand. Daarnaast geldt een inkoopverplichting van minimaal 20.000 euro in auto-onderdelen bij een grossier van PartsPoint.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
18 juni 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties