Dankzij een strategische samenwerking met Spijkstaal gaat KwikFit met zijn netwerk van meer dan honderd EV-gecertificeerde vestigingen zorgdragen voor onderhoud en reparatie van Spijkstaals LEV-voertuigen.  

Spijkstaal levert LEV’s aan onder andere DHL en Jumbo, die de voertuigen inzetten voor pakket- en bezorgdiensten. Spijkstaal verhuurt daarnaast LEV’s aan diverse grote bouwbedrijven en heeft onlangs 140 LEV’s geleverd aan Defensie, verdeeld over 34 locaties in Nederland.

Duurzaam

“We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Spijkstaal en een nieuwe dimensie toe te voegen aan onze groeiende betrokkenheid bij de e-mobiliteitsmarkt”, aldus Pieter Bikker, E-mobility Director bij KwikFit. “De LEV-voertuigen van Spijkstaal zijn niet alleen technologisch geavanceerd, maar dragen ook bij aan duurzame stadslogistiek. We zien ernaar uit om eigenaren van Spijkstaal-voertuigen te voorzien van service van topkwaliteit die ze verdienen.”

“De samenwerking met KwikFit markeert een belangrijke stap in ons streven naar duurzame mobiliteit”, aldus Geoffrey Jacobs, algemeen directeur bij Spijkstaal. “Met de hoogwaardige service van KwikFit voor onze lichte elektrische voertuigen, kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen bij de overgang naar emissievrije mobiliteit en het bevorderen van groene stadslogistiek.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties