54.000 kanskaarten verzilverd tijdens Winterwasweken

Tijdens de Winterwasweken, die Bovag jaarlijks voor de aangesloten carwashbedrijven organiseert, zijn deze winter 54.000 kanskaarten door consumenten verzilverd. De hoofdprijs viel bij CarwashPlus in Haarlem.

Tijdens de Winterwasweken delen deelnemende bedrijven kanskaarten uit onder hun klanten. Wanneer zij die verzilveren, maken zij kans op een prijs. De hoofdprijs bedroeg een cheque van tienduizend euro, te besteden aan een auto naar keuze op ViaBovag.nl. De gelukkige winnaar van deze hoofdprijs was Ozzy Laan uit Haarlem, die in januari zijn auto wassen liet wassen bij CarwashPlus in Haarlem. Op 21 februari nam hij hier zijn prijs in ontvangst. In totaal werden 117 prijzen uitgereikt, van dvd-spelers en tijdschriftabonnementen tot dakkoffers, koptelefoons en fietsendragers.

Cruciaal

Bovag organiseert de Winterwasweken om te wijzen op het belang van autowassen in de winter. Met name strooizout kan funest zijn voor de conditie van de auto en het functioneren van belangrijke systemen. De Bovag Winterwasweken werden dit jaar voor de vijfde keer gehouden. De hoofdprijs viel eerder bij autowasbedrijven in Naaldwijk, Apeldoorn, Nieuwegein en Amsterdam. 

Op de foto van links naar rechts: hoofdprijswinnaar Ozzy Laan, Kevin Sargentini van CarwashPlus Haarlem en Bovag-branchemanager Erik Stern.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3512 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.