Ames Auto Casa beste Seat-dealer NL

Seat heeft Ames Auto Casa in Dordrecht uitgeroepen tot beste dealer van het merk in Nederland. Het bedrijf kreeg de onderscheiding uit handen van Maarten Janssen, directeur van Seat Nederland.

De importeur looft de prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid, sales en aftersales. Ames Auto Casa won de award ook al in 2015. Leen de Koning en Kees Peels, de beide directieleden, zeggen een goede verkoopprestatie te combineren met hoge klantentevredenheid. “Dat is in onze branche een cruciale factor.” Voor de toekenning toetste de importeur al zijn dealers gedurende een jaar op een groot aantal criteria. Daarbij speelt niet alleen het aantal verkochte auto’s, onderdelen en accessoires een rol, maar gaat het ook om zaken als klanttevredenheid over sales en aftersales, marketing, klantgerichtheid, deskundigheid en de uitstraling van het dealerbedrijf. Bij de uitreiking viel Autobedrijf Thur in de prijzen als beste Seat SUV-dealer van 2018.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †