Biemond & Van Wijk wordt Gomes Noord-Holland

Alle sales- en aftersales-activiteiten voor Mercedes-Benz, Fuso en Smart van het huidige Biemond & van Wijk en van Schade Centrum Biemond worden overgenomen door Gomes Noord-Holland.

Met de integratie van Biemond & van Wijk binnen Gomes Noord-Holland komt er een vervolg op de succesvolle overname van de Mercedes-Benz Trucks verkoopactiviteiten die in 2017 plaatsvond. Alle medewerkers van Biemond & van Wijk worden integraal overgenomen door Gomes Noord-Holland. Dit was een topprioriteit binnen het overname-akkoord. Het verzorgingsgebied van Gomes Noord-Holland reikt nu van Texel tot en met Hillegom en van Zandvoort tot en met Vinkeveen.

Groei-ambities

“Deze overname bevestigt onze groei-ambities”, vertelt Peter Gomes (links op de foto). “Maar daarbij doen we geen enkele concessie op het gebied van onze service. Onze klanten kunnen rekenen op een professionele dienstverlening op maat. En dat is alleen mogelijk dankzij onze medewerkers. Zij maken dat wij elke dag uitblinken in wat we doen. Kortom, de menselijke factor blijft binnen onze onderneming één van de belangrijkste pijlers.”

Integratie truckdivisies

Jacco Biemond: “De vele gesprekken met Peter Gomes en de plezierige ervaringen die we hebben opgedaan tijdens de integratie van onze truckdivisies, hebben mij ervan overtuigd dat Gomes Noord-Holland over het juiste DNA beschikt om onze klanten de service te bieden zoals zij die van Biemond & van Wijk gewend zijn. Dit plus de aanwezige kennis, de kunde én de omgang met de medewerkers waren van doorslaggevend belang om deze stap te zetten. Ze geven mij het volste vertrouwen dat ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers in goede handen zijn.”