Broekhuis neemt Kroone Liefting over

Per 1 januari 2022 neemt dealerholding Broekhuis de fietsenspeciaalzaak Kroone Liefting uit Limmen over. Broekhuis heeft een meerderheidsbelang genomen en de Noord-Hollandse ondernemer Marco Schilder neemt het resterende belang.

Broekhuis ziet de overname van de fietsenspeciaalzaak in Noord-Holland als waardevolle aanvulling op het huidige productportfolio. “Niet alleen omdat dit in lijn ligt met onze strategie om een compleet mobiliteitsaanbod te doen. Maar juist ook omdat het past bij ons als organisatie waarbij vitaliteit hoog op de agenda staat. Achter de naam Broekhuis staat niet voor niets ‘beweegt mensen’”, aldus de dealerholding.

Kroone Liefting

Kroone Liefting bestaat al veertig jaar. De fietsenspeciaalzaak heeft een uitgebreid aanbod aan onder andere elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen, speed pedelecs, hybride fietsen en bakfietsen. In de 2400 vierkante meter grote winkel is naast de vele soorten fietsen een ruim en divers assortiment aan kleding, tassen, accessoires en meer. Ook is er een grote servicewerkplaats in het pand.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3963 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *