Corine Riem Vis directeur Citroën Nederland

Stellantis stelt Corine Riem Vis per 1 juli 2021 aan als algemeen directeur Citroën Nederland. Zij volgt daarmee de Fransman Antoine Burguière op, die bij Stellantis een andere functie krijgt.

Corine Riem Vis was in het verleden werkzaam op het gebied van financial services, IT en aftersales. Ze heeft gewerkt voor diverse automotive bedrijven, zoals Mercedes-Benz, Ford en Michelin. Ook deed ze ervaring op bij ING.

Nieuw tijdperk

“Ik kijk enorm uit om samen met het Stellantis- en Citroën-team en een sterk dealernetwerk aan de slag te gaan”, zegt Corine Riem Vis. “Citroën staat op een keerpunt met comfortabele EV-modellen die anders zijn dan concurrenten, zeker met al die personaliseringsmogelijkheden. Er liggen genoeg uitdagingen in het verschiet, zoals de verdere uitrol van het elektrische modellenoffensief van Citroën en verdere digitalisering van processen & services. Ook het optimaal ontzorgen van kopende & (private) leaseklanten voor een zo comfortabel mogelijke ervaring. We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk, nu is het moment om door te pakken, zowel in de personenauto- als bedrijfswagenmarkt.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2959 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *