Groen licht voor joint venture Devos-Capoen en Van Mossel

De Belgische mededingingsautoriteiten hebben hun goedkeuring gegeven aan de in april aangekondigde oprichting van een joint venture, waarbij de Van Mossel Automotive Groep een belang van 50 procent neemt in het Belgische familiebedrijf Devos-Capoen. Van Mossel-Devos-Capoen omvat drie Renault-vestigingen in Kuurne, Roeselare en Menen, drie Dacia-vestigingen in Kortrijk, Roeselare en Menen en een occasioncentrum in Kuurne.

“De constant evoluerende markt vergt veel van een organisatie”, zegt Johan Devos. “Na uitgebreide gesprekken kwamen we tot de conclusie dat de samenwerking met Van Mossel onze organisatie enkel ten goede komt.”

Groeiambities

Koen Claesen, ceo Van Mossel België: “Met deze joint venture voegen we met Renault en Dacia twee nieuwe merken toe die perfect passen binnen de groeiambities van Van Mossel in België. De aanwezigheid in West-Vlaanderen is voor ons een belangrijke strategische aanvulling bij de huidige dealergroepen en leasemaatschappijen. Vanaf nu kunnen we iedereen in Vlaanderen bedienen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *