Morrenhof Raalte naar Autobedrijf Van Leussen

Autobedrijf Van Leussen heeft Morrenhof in Raalte ingelijfd, één van de eerste Toyota-dealers in ons land. De overname past volgens directeur Harold van Leussen bij de strategie van het bedrijf.

De initiatiefnemers hopen met de overname ook de klantenbinding in de regio te versterken. Autobedrijf Van Leussen heeft vestigingen in Dalfsen, Ommen en Zwolle en is dealer van Toyota, Lexus en Ford. De negen medewerkers van Morrenhof gaan mee over naar de nieuwe eigenaar, die bekend staat als familiebedrijf. Oprichter Jan van Leussen begon zijn onderneming in 1976, in een houten schuur in Dalfsen. Anno 2020 bestaat de dienstverlening uit verkoop (nieuw en tweedehands), schadeherstel, onderhoud, APK en reparatie van zowel personenwagens als bedrijfswagens. (vlnr: Henk Morrenhof, Jan van Leussen, Harold van Leussen, Roy Morrenhof).

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *