Nieuwe directieleden bij Hyundai Motor NL

In de directie van Hyundai Motor Nederland is Berend Jan Hoekman (l.) aangesteld als commercieel directeur en Jeroen Tas als marketingdirecteur. Met algemeen directeur Ronald Dubbelman en aftersalesdirecteur Theo Eitjes vormen ze het directieteam.

Volgens Dubbelman zijn beide nieuwe managers “zeer ervaren, met een bewezen reputatie in de auto-industrie. Hyundai transformeert van trendvolger naar trendsetter, met de focus op zowel modellen met een elektrische aandrijflijn als met een conventionele. Met Berend Jan Hoekman en Jeroen Tas is Hyundai klaar voor de toekomst en kan het samen met de dealers in Nederland de merkpotentie ten volle benutten.”

Wagenparkbeheer

De 45-jarige Hoekman  was laatstelijk werkzaam bij FCA (Fiat Chrysler Automobiles). Daar was hij verantwoordelijk voor Network Development en Customer Experience. Bij Hyundai geeft hij leiding aan Dealer Sales en Fleetsales. Jeroen Tas (55) werkte de afgelopen jaren bij Fleet Support, dat onder meer het wagenparkbeheer verzorgt voor grootzakelijke klanten. Daarvoor was Jeroen Tas in dienst bij PSA Peugeot Citroën DS.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †