In de directie van Hyundai Motor Nederland is Berend Jan Hoekman (l.) aangesteld als commercieel directeur en Jeroen Tas als marketingdirecteur. Met algemeen directeur Ronald Dubbelman en aftersalesdirecteur Theo Eitjes vormen ze het directieteam.

Volgens Dubbelman zijn beide nieuwe managers “zeer ervaren, met een bewezen reputatie in de auto-industrie. Hyundai transformeert van trendvolger naar trendsetter, met de focus op zowel modellen met een elektrische aandrijflijn als met een conventionele. Met Berend Jan Hoekman en Jeroen Tas is Hyundai klaar voor de toekomst en kan het samen met de dealers in Nederland de merkpotentie ten volle benutten.”

Wagenparkbeheer

De 45-jarige Hoekman  was laatstelijk werkzaam bij FCA (Fiat Chrysler Automobiles). Daar was hij verantwoordelijk voor Network Development en Customer Experience. Bij Hyundai geeft hij leiding aan Dealer Sales en Fleetsales. Jeroen Tas (55) werkte de afgelopen jaren bij Fleet Support, dat onder meer het wagenparkbeheer verzorgt voor grootzakelijke klanten. Daarvoor was Jeroen Tas in dienst bij PSA Peugeot Citroën DS.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties