Ook smart lid van RAI Vereniging

Autofabrikant smart is lid geworden van de sectie Personenauto’s en Lichte Bedrijfswagens van branchevereniging RAI Vereniging. Eerder dit jaar sloten ook de Chinese autofabrikanten Nio en XPeng zich aan bij de sectie van RAI Vereniging.

RAI Vereniging ziet in smart een merk met een duidelijke visie op de toekomst van mobiliteit. Niet alleen staat hierbij mobiliteit zonder uitstoot centraal, maar ook mobiliteitsoplossingen die aansluiten bij de behoefte van steden om efficiënt om te gaan met het gebruik van de schaarse ruimte. De kennis en expertise die smart meebrengt, is van groot belang om samen met de andere leden van RAI Vereniging mee te denken en te bouwen aan de verduurzaming van wegmobiliteit.

Verkoopmodel

Ook ziet RAI Vereniging smart als vertegenwoordiger van een nieuw soort verkoopmodel, waarbij de traditionele verkoop via dealers wordt losgelaten en de verkopen allereerst online plaatsvinden. Daarnaast zijn er bij veertien Mercedes-Benz-dealers door heel Nederland nieuwe smart shop-in-shops te vinden, waar de klant terecht kan voor de aanschaf, proefrit en service.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3701 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.