Versteeg Hillegom bij Uw Bandenspecialist

Versteeg Bandenservice in Hillegom is toegetreden tot de formule Uw Bandenspecialist, onderdeel van Goodyear Dunlop Retail Partners (GDRP). Vorige maand sloot ook Jos Dekkers in Sprang Capelle zich aan.

versteeg-002Versteeg Bandenservice, voorheen lid van Eurotyre, biedt naast specialistische bandenservice voor personen- en bestelwagens ook volledige truckbanden -en pechservice voor truck.           

Partner

Uw Bandenspecialist is een netwerk van bedrijven die een partner zoeken bij de uitoefening van hun zelfstandig ondernemerschap. De formule biedt een inkoopportal voor alle merken banden, wielen en autoservice met diverse leveranciers. Bovendien biedt zij ondersteuning op het gebied van marketing & PR en toegang tot de leasemarkt (middels 4Fleet Group). De formule blijft in ontwikkeling, zegt Martijn van de Meent (Retail Development Manager). “We zijn op zoek naar kwaliteit en loyaliteit voor een optimale samenwerking. De formule zal zich in 2018  dan ook verbeteren richting franchisenemers en consument.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †