Versteeg Bandenservice in Hillegom is toegetreden tot de formule Uw Bandenspecialist, onderdeel van Goodyear Dunlop Retail Partners (GDRP). Vorige maand sloot ook Jos Dekkers in Sprang Capelle zich aan.

versteeg-002Versteeg Bandenservice, voorheen lid van Eurotyre, biedt naast specialistische bandenservice voor personen- en bestelwagens ook volledige truckbanden -en pechservice voor truck.           

Partner

Uw Bandenspecialist is een netwerk van bedrijven die een partner zoeken bij de uitoefening van hun zelfstandig ondernemerschap. De formule biedt een inkoopportal voor alle merken banden, wielen en autoservice met diverse leveranciers. Bovendien biedt zij ondersteuning op het gebied van marketing & PR en toegang tot de leasemarkt (middels 4Fleet Group). De formule blijft in ontwikkeling, zegt Martijn van de Meent (Retail Development Manager). “We zijn op zoek naar kwaliteit en loyaliteit voor een optimale samenwerking. De formule zal zich in 2018  dan ook verbeteren richting franchisenemers en consument.”
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties