VW-dealers Nederland bij beste Europa

Vier Nederlandse Volkswagen-dealers behoren volgens de fabrikant tot zijn honderd beste in Europa op het gebied van service. Het gaat om Pouw Rijssen, Auto Muntstad De Meern en de Century Autogroep-vestigingen in Delfzijl en Winsum.

Volkswagen AG reikt de prijzen jaarlijks uit. Doel is de best presterende dealers wat betreft klantentevredenheid en dienstverlening te belonen.

Pouw Rijssen

Opvallend aan het rijtje Nederlandse dealers is de positie van Pouw Rijssen. Het bedrijf mag de onderscheiding voor het vierde jaar op rij in ontvangst nemen. De Volkswagen Service Quality Awards worden in mei bij de VW-fabriek in Wolfsburg aan de winnende dealerbedrijven uitgereikt.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †