Wouter van Kesteren directeur viaBOVAG.nl

Wouter van Kesteren wordt op 15 juli de nieuwe directeur van viaBovag.nl, het online mobiliteitsportaal van Bovag. Van Kesteren is nu nog werkzaam bij Bovemij, in de functie van adjunct-directeur commercie.

wouter-van-kesterenCoen Post, lid van de Raad van bestuur van Bovemij, is verheugd over de benoeming: “Wouter is een echte automotive man. Voordat hij acht jaar geleden bij Bovemij kwam, werkte hij voor de Telegraaf Media Groep waar hij in diverse managersfuncties nauw betrokken was bij de toenmalige occasionsite autotelegraaf.nl. En daarvoor runde hij zelf een autobedrijf. Wouter weet dan ook precies wat de branche nodig heeft. Hij kent de zakelijke wereld en de consumentenmarkt als geen ander en heeft ervaring in de offline én online wereld. Met zijn aanstekelijke enthousiasme is hij de juiste man op de juiste plek!”

Pijler

Zelf zegt Wouter van Kesteren (foto links) over zijn nieuwe job: “Het is mijn grote doel om van viaBovag.nl hét mobiliteitsplatform voor de Nederlandse consument te maken. Ik denk dat mijn ervaring met portals, mijn kennis van de branche en mijn plezier om goede teams te smeden daarbij zullen helpen. Bovag en Bovemij willen ondernemers in de branche helpen succesvol te ondernemen en zelf de regie te nemen. ViaBovag.nl is daar een belangrijke pijler in. Ik ben trots hier een stevige bijdrage aan te mogen leveren.”

Duo

robert-molenkampWouter van Kesteren werkt bij viaBovag.nl nauw samen met Robert Molenkamp (foto rechts), die verantwoordelijk is voor de consumentenmarketing van de portal. Peter Niesink, algemeen directeur van Bovag: “Met Wouter van Kesteren en Robert Molenkamp hebben we een sterk duo dat viaBovag.nl de komende jaren van start-up naar een volwassen en sterk portaal gaat brengen. Robert heeft in eerste instantie namens Bovag het project opgestart en later de interim rol vervuld na het vertrek van Valerius Coppens. Hij heeft een goed beeld van wat de organisatie nodig heeft en zal daar met Wouter aan gaan bouwen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3591 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters