Bovemij lanceerde vrijdag een stevig pakket hulpmaatregelen om Bovag-ondernemers in deze zware dagen te ondersteunen. Dat doet Bovemij op een drietal gebieden: online, liquiditeit en juridische bijstand.

Om ondernemers te helpen bij hun online business, komt Bovemij met een serie ondersteunende maatregelen. Zo staat ViaBovag.nl voor een periode van drie maanden kosteloos open voor alle Bovag-auto- en motorbedrijven. Bovag-fietsondernemers kunnen vanaf eind mei profiteren van een kosteloze periode van 6 maanden.)

Om toegang te krijgen tot de platformdiensten van Bovemij en RDC is Mobi-id nodig De kosten die daarmee gepaard gaan, komen de komende drie maanden voor alle klanten van Bovemij en RDC te vervallen. Daarmee is ook de toegang tot viaBovemij.nl (mijnOndernemersportaal.nl) de komende drie maanden gratis.

Bij liquiditeitsproblemen

Bovemij begrijpt dat het voor veel bedrijven moeilijk is om het mogelijke omzetverlies (en de impact daarvan op de liquiditeitspositie) op dit moment al in te schatten. De zakelijke mobiliteitsverzekerden biedt Bovemij – wanneer zij aantoonbare acute liquiditeitsproblemen hebben – daarom de mogelijkheid om hun zakelijke verzekeringspremies pas later te betalen.

Voor de zakelijke klanten van het Financieringsbedrijf en hun klanten hebben de overheid en de banken inmiddels een groot pakket aan steunmaatregelen getroffen. Bovemij is in nauw gesprek met die banken om daar waar mogelijk een passende oplossing te bedenken. Bovemij zet extra capaciteit in om hen maximaal te ondersteunen in deze hectische periode.

Gratis juridische bijstand

Veel van de Bovemij-verzekerden zullen op dit moment juridische vragen hebben die te maken hebben met (de gevolgen van) het coronavirus. Hoe ga ik om met werktijdverkorting/noodloket? Met leveranciers? Of met niet betalende afnemers? De juridische experts van Bovemij helpen hen daar gratis bij.

De komende tijd zullen de medewerkers van het Verzekeringsbedrijf, Financieringsbedrijf en Databedrijf en van de platforms viaBovag.nl en viaBovemij.nl (mijnOndernemersportaal.nl) met nadere informatie komen over de ondersteunende maatregelen. Bovemij waarschuwt dat het bedrijf door de de piekbelasting wellicht soms wat minder goed bereikbaar is dan normaal.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties