123Ruit.nl breidt uit naar Hoogeveen

123Ruit.nl breidt verder met de aansluiting van Autoruit Plus in Hoogeveen. Het netwerk van onafhankelijke ruitschadeherstellers groeit daarmee naar 42 vestigingen in Nederland.

John Schomaker, directeur van Autoruit Plus: “Ik ben meer dan 25 jaar actief in deze branche, onder meer als franchisenemer van een grote autoruitketen. Door de jaren heen heb ik de markt zien veranderen en 123Ruit.nl voelt deze tijdgeest goed aan. Met name de persoonlijke manier van zakendoen en de aandacht voor klant en kwaliteit spreken mij aan.”

Markt

Stefan Clijnk, voorzitter van 123Ruit.nl: “De markt verandert in snel tempo en dat is precies de reden waarom in onze formule enkel autoruitspecialisten passen. Ruitschadeherstel is een vak en dat doe je er niet zomaar even bij. Technologische ontwikkelingen zoals ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) gaan steeds sneller en dat vraagt om het continue bijhouden van specialistische kennis. Onze deelnemers beschikken over het vakmanschap om ruitschade veilig en snel te herstellen. Wij zijn bijzonder blij met de toetreding van Autoruit Plus. Met de ervaring, vakkennis en het enthousiasme van John heeft 123Ruit.nl wederom een échte autoruitspecialist aangesloten.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 4071 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *