ABS Kaspers en Lotte neemt ABS Kerkelanden over

Per 1 september jl. heeft ABS Kaspers en Lotte in Amsterdam Zuid-Oost de ABS-vestiging Kerkelanden in Hilversum overgenomen.

Naast de nieuwe vestiging in Hilversum maken ook ABS Autoherstel Snijders in Amsterdam-West en ABS Autoherstel De Lange in Schagen onderdeel uit van de groep. Martin Koordes, eigenaar van ABS Kaspers en Lotte: “Met deze overname kunnen we maximaal gebruik maken van de verschillende specialisaties en capaciteit van de vier locaties. Ook hebben we transportmogelijkheden tussen de verschillende locaties. Deze dienst is gratis en we kunnen garanderen dat elke schadereparatie binnen vijf dagen kan worden ingepland.”

Optimaliseren en ontwikkelen

De naam ABS Autoherstel Kerkelanden blijft bestaan en ook alle medewerkers blijven er in dienst. Frans Vredeveld van ABS Kerkelanden: “Door de samenwerking met ABS Kaspers en Lotte kunnen we onze processen nog verder optimaliseren en blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en kunde.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3681 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.