Alphatech bij Autoschade Herstel Groep

Schadeherstelbedrijf Alphatech, actief in de regio Alphen, Gilze, Baarle-Nassau, Ulvenhout en Chaam, sluit zich aan bij de keten Autoschade Herstel Groep.

Eigenaar Peter Cleijsen brengt daarmee zijn tweede bedrijf bij de formule onder. Zijn vestiging in Goirle opereerde al eerder onder AHG-vlag. Cleijsen nam per 1 juli vorig jaar Alphatech over en liet de onderneming in eerste instantie zonder concept draaien. Nu echter is ook deze vestiging aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. “We hebben  goede ervaringen met deze keten. We kunnen ondernemen zoals wij dat willen, maar profiteren wel van de voordelen die de keten biedt, zoals het inkooployaliteitsprogramma en directe aansluiting bij centrale opdrachtgevers.” Cleijsen Goirle is gespecialiseerd in kleinere schades, terwijl Alphatech zich met name richt op het grotere werk. Beide bedrijven zijn Opel-erkend schadehersteller.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †