ASN Gorinchem is beste ASN-vestiging

Het ASN-bedrijf van directeur Gijs de Blieck in Gorinchem is op de jaarlijkse algemene ledenvergadering van ASN gekozen tot beste ASN-vestiging van het jaar. ASN Autoschade Service Carrera Waspik en ASN Autoschade Service Oud-Beijerland eindigden op de tweede en derde plaats.

asn-gorinchem“Deze uitverkiezing is een extra boost voor ons hele team”, zegt directeur Gijs de Blieck van ASN Gorinchem.

Eindelijk de beste

Het van oorsprong familiebedrijf bestaat ruim 32 jaar en is één van de grondleggers van ASN Groep. De vestiging viel al eerder in de prijzen, met een tweede plaats in 2013 en diverse eervolle vermeldingen. “Dat we nu eerste zijn geworden, is echt top”, aldus Gijs de Blieck. “Het is een erkenning van en een bewijs van waardering voor wat we als bedrijf doen. Wij zetten ons elke dag voor 200 procent in om onze klanten de allerbeste service te bieden, zodat ze na de zure ervaring van een schade weer met een vrolijk gezicht de werkplaats uitrijden.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters