ASN raakt twee vestigingen kwijt

Per 1 juni 2017 maken ASN Karnekamp Amsterdam en ASN Aalsmeer niet langer deel uit van het netwerk van ASN. De keten heeft de afgelopen tijd al maatregelen getroffen om de gaten in het netwerk te dichten.

Directeur Bob van Willigen van ASN Karnekamp Amsterdam is duidelijk over zijn keuze: “De marges staan onder druk en het is voor ons niet mogelijk om met de huidige tarieven nog een goed product te leveren. Daarom gaan we zelfstandig verder, op eigen titel. We hebben een goede naam in Amsterdam en omgeving, en we verwachten dat we op onze eigen voorwaarden continuïteit kunnen bieden.” asn karnekamp amsterdamVan Willigen heeft niet de behoefte om zich bij een andere keten aan te sluiten. “Dan krijg je dezelfde discussie. De fout zit in het systeem en ik vraag me dan ook echt af of er nog wel toekomst is voor de ketens.”

Netwerk ASN

Commercieel directeur Cees Klaassen van ASN zit daar niet over in. “Het zijn eigen ondernemers en die maken hun eigen keuzes. Dat is in goede harmonie gegaan.” ASN heeft onlangs al maatregelen getroffen zodat er geen gaten in het netwerk rond Amsterdam vallen. Cees Klaassen: “Karnekamp in Amsterdam zat al heel dicht op ASN Fritzsche in Amsterdam-Zuidoost. Daar hebben we onlangs uitgebreid, waarmee we het verlies van Karnekamp kunnen opvangen. En onlangs hebben we een vestiging in Amstelveen geopend, gekoppeld aan de vestiging in Uithoorn. Daarmee kunnen we ook het gebied rond Aalsmeer voldoende bedienen.” In april werden ook al zelfstandige vestigingen in Heemskerk en Nieuw-Vennep geopend.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters