Automotive Insiders over prijs/kwaliteit schadeherstel

Netwerksociëteit Automotive Insiders gaat 13 september nader in op de prijs en kwaliteit van schadeherstel. Aan de bijeenkomst wordt meegewerkt door vertegenwoordigers van onder meer Bovag, Focwa, Athlon en Inshared.

Onder leiding van Edward Reinderts en Ric van Vugt spreken zij zich uit over een aantal actuele branchevraagstukken. Bijvoorbeeld of de kwaliteit en prijs van autoschadeherstel nog door één deur kunnen. Ook ter tafel komt de wijze waarop grote partijen als verzekeraars en leasemaatschappijen de kwaliteit sturen.

Klachten

Verder worden deze dag meerjarencijfers gepresenteerd over aantallen en typen klachten inzake schadeherstel. Daarnaast is er aandacht voor merkerkenning: een slimme truc voor marktafscherming of een onvermijdelijke kwaliteitsslag? Tijdens de bijeenkomst wordt ook de winnaar bekend van de Smart Repair Verkiezing. De inleiding komt van Leo Oude Essink, die de belangrijkste ontwikkelingen en huidige stand van zaken belicht. Meer details over het programma en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u hier.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †