Autoschade Schepenwijk sluit aan bij AHG

Het onafhankelijke schadeherstelbedrijf Autoschade Schepenwijk uit Enkhuizen heeft zich aangesloten bij de Autoschade Herstel Groep.

Eigenaar Bas Rek ziet de aansluiting als een garantie voor de toekomst: “De markt verandert in een hoog tempo. AHG gaat ons ondersteunen om ons werk op het hoogste niveau te kunnen blijven uitvoeren. AHG heeft een uitgekiende formule met een programma dat zorgt voor een gezond rendement voor autoschadeherstelbedrijven. Rendement is nodig voor een optimale klanttevredenheid. Daarvoor dien je gezond te kunnen investeren in opleiding en equipment. Samen met AHG ben ik klaar voor de toekomst. Daarnaast biedt AHG mij als ondernemer inkoopvoordelen en de mogelijkheid om binnen de keten als zelfstandig ondernemer te kunnen blijven functioneren.”

Noord-Holland

Voor AHG is de aansluiting van Autoschade Herstel Schepenwijk een mooie aanvulling. Directeur Guus van Dreven: “Met de aansluiting van Autoschade Herstel Schepenwijk in Enkhuizen hebben wij de regio Noord-Holland aangevuld met een bedrijf dat zijn sporen in het autoschadeherstel ruimschoots heeft verdiend. Wij kijken uit naar een goede samenwerking.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters