Axalta introduceert Audurra non-paint

Axalta lanceert in Europa zijn eigen lijn voor non-paint materialen. Daarmee wordt Axalta een one stop shop voor het schadeherstelbedrijf.

Namens Axalta zegt Adrien Schrobiltgen: “De producten van Audurra brengen de kwaliteit van schadeherstel op een hoger niveau. Autospuiters kunnen ervan op aan dat de kwaliteit en innovatie die ze al associëren met Axalta worden erin weerspiegeld. De materialen en gereedschappen zijn immers uitvoerig getest in trainingscentra van Axalta.”

Twee kwaliteiten

Onder de merknaam Audurra komen voor de klanten van Axalta hiermee producten beschikbaar als schuurmiddelen, maskeertape, werkhandschoenen, poetsdoeken, maatbekers en roerstaven. Het productportfolio zal bovendien continu worden uitgebreid. Audurra biedt de producten in twee kwaliteitsniveaus. De nieuwe lijn wordt vanaf januari behalve in Nederland ook uitgerold in Oostenrijk, Duitsland, Zweden, Noorwegen en Zwitserland. Meer landen zullen in de loop der jaren volgen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters