‘Emotie’ hoofdthema nieuwe Standox-jaarkalender

Editie 2019 van de Standox-kalender verschijnt onder de naam Cars & Characters. Ze belicht de band tussen de auto en zijn eigenaar. De beelden zijn vastgelegd door de Nederlandse fotostudio Van Der Vaart.

De nieuwe kalender geeft auto’s weer in een typische situatie met hun eigenaren. Zo is in januari ‘Work Hard, Stay Strong’ het motto van een boer. De foto van juli – ‘La Vita e Bella’ – toont Italiaanse elegantie en de bestuurder van een Alfa Romeo 4C. Een met graffiti gedecoreerd gebouw in New York is in oktober het decor voor een tot hotrod omgebouwde Ford Model B uit 1932. De kalenders van Standox bestaan ruim dertig jaar. Ze zijn niet in de handel verkrijgbaar, maar gaan uitsluitend naar relaties van het lakmerk uit Wuppertal. Sommige foto’s zijn te downloaden als schermachtergrond.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †