Focwa-certificaat alle vestigingen ASN

ASN Groep heeft voor al haar ruim 75 vestigingen in Nederland de Focwa Standaard ontvangen. De audit werd uitgevoerd door Dekra. Hierdoor voldoen alle vestigingen van de keten aan de hoogste Focwa-norm: ‘Totaal Herstel categorie 2’.

Mark Dijkstra, operationeel directeur ASN Groep spreekt van “een bevestiging voor de professionalisering en hoge kwaliteit die we nastreven.” Volgens Dijkstra is ASN er de afgelopen jaren in geslaagd de schadekosten voor zijn klanten verder te reduceren en tegelijkertijd de klanttevredenheid te verhogen. naar gemiddeld 8,9. “De belangstelling om zich bij ons aan te sluiten is groeiend.”

Voor 1 mei

Autoschadebedrijven die lid zijn van Focwa moeten hun certificaat halen voor 1 mei 2017. De standaard beoogt niet alleen kennis en kunde in de branche op peil te houden, maar ook de concurrentiepositie van de gecertificeerde leden te verbeteren.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †