Huisman en Van der Schans bundelen krachten

Huisman Autoschade in Maasdijk en Autoherstel Van der Schans in De Lier zijn gefuseerd tot AAS Westland Autoschade. Het nieuwe bedrijf is ondergebracht in Van der Schans’ pand in De Lier. Dat wordt wel eerst verbouwd en uitgebreid – tot ruim 3000 vierkante meter.

Naast herstel aan personenauto’s, bestelauto’s, trucks, caravans, campers en scooters biedt AAS Westland Autoschade ook ruitherstel, onderhoud en bandenservice. Verder heeft het bedrijf merkerkend schadeherstel in huis voor Opel, Peugeot en Toyota.

Schoolvoorbeeld

“Ons DNA is nagenoeg gelijk en dat maakt het eenvoudig om onze kracht en kennis te bundelen”, zeggen ondernemers Dirk van der Schans en Monique van den Bos van Huisman Autoschade. Nicole Spenkelink, algemeen directeur AAS, noemt het bedrijf een schoolvoorbeeld van het benutten van kansen in de regio. “Onze leden kunnen zelf hun verzorgingsgebied invullen, afgestemd op het marktpotentieel van dat gebied. We moedigen ze aan kansen te zoeken die een optimaal perspectief bieden voor continuïteit op lange termijn.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †