Jijbepaalt.nl komt met Vrije Herstel Polis

Jijbepaalt.nl – “het initiatief dat opkomt voor vrije keuze bij het herstel van een autoschade” – lanceert de Vrije Herstel Polis. Dit is een autoverzekering zonder financiële sancties of een “uitgeklede” all-risk-dekking.

jijbepaaltOp de ledenvergadering op 20 juni gaf initiatiefneemster Irene Sommeling (foto) het startschot voor de nieuwe polis. De verzekering is een samenwerking met VHP Advies in Enschede, die kijkt wat het best bij de klant past en dit onderbrengt bij een volmachtbedrijf. Verzekerden hebben de vrijheid om een schade te laten herstellen bij een bedrijf naar keuze. Volgens Edwin Olde Riekenink (VHP Advies) kan het schadebedrag binnen drie dagen aan het schadebedrijf worden uitbetaald.

Nulmeting

Klanten kunnen zich voor de verzekering aanmelden via de Jijbepaalt-website, de deelnemende schadebedrijven of de tussenpersonen. Na aanmelding laat de nieuwe klant bij het schadebedrijf een nulmeting uitvoeren, om oudere schades uit te sluiten. Om meer nadruk te leggen op veiligheid wordt de polis geleverd met de SafeDrivePod. Deze voorziening blokkeert de smartphone tijdens het autorijden, met uitzondering van handsfree bellen. “De eerste polissen zijn reeds afgesloten”, melden de initiatiefnemers..

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †