Jubileumeditie IBIS van juni naar november

De voor begin juni geplande schadeconferentie IBIS Global Summit 2020 is verzet naar 19 en 20 november. Organisator International Bodyshop Industry Symposium handhaaft wel de geplande locatie, Le Méridien in Monaco.

De editie voor 2020 zou een bijzondere worden, dat was al bekend geworden na afloop van de vorige editie in Italië. Om het twintigjarige jubileum te vieren van de IBIS Global Summit 2020 zou de schadewereld bijeen komen op een locatie vol glamour: Monaco. Nu blijkt het event, zoals vele andere niet haalbaar meer te zijn voor de zomer. Volgens IBIS CEO Jason Moseley (foto) verandert er verder weinig aan de plannen voor komende editie, afgezien van de datum.

Het evenement begint op 19 november met een lunch, gevolgd door de eerste inhoudelijke sessies en een netwerkprogramma voor de avond. De erop volgende dag staat bol van de inhoudelijke sessies, waarna de festiviteiten losbarsten om het jubileum kracht bij te zetten. Traditioneel neemt altijd een relatief fors aantal Nederlanders deel aan het evenement, waarvan Aftersales Magazine mediapartner is.

Geïnteresseerden in het evenement kunnen via de website op de hoogte blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *