Nico Dekker commercieel directeur CED

Met ingang van 2 januari 2019 is Nico Dekker gestart als commercieel directeur bij CED Group.

nico-dekkerDekker volgt Marcel van Dijk op, die eerder besloot zijn carrière buiten CED voort te zetten. Dekker zal de commerciële zaken voor alle Europese activiteiten behartigen, met een sterke focus op Nederland.

Ervaring

Na zijn studie rechten vervulde Nico Dekker (53) diverse salesfuncties bij Nationale Nederlanden en PGGM. Bij Zwitserleven en Aegon was Dekker directeur verkoop. De laatste twee jaar was Dekker algemeen directeur van Meeùs. Bij Meeùs gaf hij – tot de integratie van Aon en UMG medio 2018 –leiding aan een intensief verandertraject. CED weet te melden dat Dekker onder collega’s gewaardeerd wordt om zijn scherp zakelijk inzicht en oog voor de menselijke maat.

Transitie

Over zijn positie als commercieel directeur bij CED zegt Dekker: “Ik kijk er erg naar uit om verder te bouwen aan de unieke positie die CED in de markt heeft en bij te dragen aan de transitie waarvoor de verzekeringssector staat met innovatieve, technologie ondersteunde dienstverlening waar klanten blij van worden. Langs alle kanalen en first time right! Zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Of zoals CED het zelf zegt: digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet.”

Schadeafwikkeling

CED-ceo Hans Coffeng is blij met de komst van Nico Dekker: “CED heeft zich de laatste jaren gepositioneerd als waardespecialist. Onze full service dienstverlening – van noodhulpverlening, schademanagement tot hersteldiensten – draagt eraan bij om schades sneller, beter en goedkoper af te wikkelen. Nico zijn commerciële en managementachtergrond plus zijn ervaring met veranderprocessen sluiten goed aan bij de groei ambities van CED voor de komende jaren.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters