Ook voorgevulde flessen Cromax voor Daisy Wheel

Na de voorgevulde flessen Permahyd Hi-TEC Basislack 480, de watergedragen basislak van Spies Hecker, introduceert Axalta Refinish nu ook van zijn Cromax Pro Basecoat voorgevulde flessen die zijn ontworpen voor het gebruik met de nieuwe Daisy Wheel 3.0 van Fillon Technologies.

Er zijn 68 kleuren leverbaar in een halveliterfles en 28 kleuren in flessen van 1 liter. Door de Daisy Wheel 3.0 met de nieuwe voorgevulde flessen te combineren met ChromaConnect, het digitale kleurmanagementsysteem van Cromax, kunnen autoschadeherstelbedrijven profiteren van volledig geautomatiseerde end-to-end kleurmenging.

Kleuren

Productmanager Michell Carbo van Axalta Refinish Nederland, zegt: “Autoschadeherstellers kunnen de autokleur en het kleureffect snel en nauwkeurig meten met de ChromaVision Pro Mini-spectrofotometer. Vervolgens maken zij verbinding met ChromaWeb, het uitgebreide cloud-based softwareprogramma van Cromax voor het opvragen en beheren van kleuren. De database bevat meer dan 200.000 kleurformules die continu worden bijgewerkt. De schadehersteller selecteert de juiste formule en stuurt die naar de Daisy Wheel 3.0. Terwijl hij of zij met andere dingen aan de slag gaat, wordt de kleur gemengd. Bij een gemiddelde van 10 reparaties per dag levert het geautomatiseerde end-to-end proces een tijdsbesparing op van twee uur per dag! Autoschadeherstelbedrijven kunnen met dit volledig geautomatiseerde proces hun workflow optimaliseren, de doorvoer verhogen en de productiviteit maximaliseren.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3693 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.