Openclaims digitaliseert schadeafwikkeling Stern

Stern gaat vanaf maandag 29 november het hele schadeherstelproces, van schademelding tot distributie binnen het eigen netwerk van schadeherstelbedrijven, afhandelen met behulp van de software van Openclaims.

“Door het gebruik van het Openclaims-platform voor onze schadeafwikkeling komen alle schades op eenzelfde manier en met een compleet schadedossier binnen. Dit zorgt ervoor dat we ontzettend veel data kunnen verzamelen en zo het proces nog beter kunnen laten aansluiten op de wensen van onze klanten”, zegt Guus Baris, directeur schadeherstel van Stern.

Hoofd sales Mick Steffens van Openclaims is verheugd over de samenwerking: “Stern is al sinds tijden een van de meest vooruitstrevende automotive concerns binnen Nederland en vanzelfsprekend zijn wij erg trots dat zij kiezen voor ons platform. Naast dat Stern een belangrijke klant is voor ons, geeft dit ook aan dat onze oplossingen in groeiende mate aansluiten op de ontwikkelingen en vraag binnen de automotive markt.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *