Recordpoging hageldeuken herstellen

Teamwise PDR & More gaat volgende week op de tweede beursdag van de Auto Prof-vakbeurs (woensdag 20 april vanaf 15:30 uur) een poging wagen om in recordtijd een auto met vele honderden hageldeuken te herstellen.

Het is een van de bijzondere activiteiten tijdens Auto Prof, die op 19, 20 en 21 april plaatsvindt in de Evenementenhal Gorinchem.

“Auto Prof is terug van weggeweest en dat willen we vieren met de automotive sector. Daarom is er tijdens de komende editie meer te zien, te doen en te beleven dan ooit. Er zijn diverse activiteiten op de beursvloer. Naast een uitgebreid aanbod aan kennis, producten en diensten mag namelijk de fun-factor niet ontbreken”, zegt Malou Peters namens beursorganisator Easyfairs Nederland.

Demo Arena

Reden waarom er bijvoorbeeld een heuse kartbaan met mini e-karts op de beursvloer verschijnt. Eerder al maakte beursorganisator Easyfairs bekend dat de vakbeurs onder meer ook een Demo Arena krijgt, waar de hele beursdag live demonstraties gegeven worden. Zo leert Thijs van Grinsven de bezoekers hoe ze zelf de timing kunnen controleren tijdens een live scope meeting. Ook ervaren bezoekers Paintless Dent Repair en maken ze kennis met Assist Reality (meekijken in de werkplaats op afstand).

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3836 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *