Schadedivisie Auto Hoogenboom bij A.A.S.

Per 1 september zal de schadedivisie van Auto Hoogenboom deel uit gaan maken van de schadeherstelketen A.A.S.

“De autoschadevestigingen van Auto Hoogenboom in Rotterdam en Spijkenisse zorgen voor een mooie versterking van onze positie in het verzorgingsgebied Rotterdam en omgeving. Bovendien past de aansluiting naadloos in de netwerkstrategie A.A.S. visie 2025”, aldus Nicole Spenkelink, directeur A.A.S.

Auto Hoogenboom is officieel dealer van de volumemerken Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens, maar biedt in zijn schadeherstelvestigingen schadeherstel voor alle automerken. In zijn toekomstvisie heeft A.A.S. ook beschreven welke ambities de keten heeft als het gaat om de samenwerking tussen universeel en merkerkend schadeherstel, en hoe dit vertaald wordt naar een optimaal netwerk. Nicole Spenkelink: “Bij A.A.S. geloven we in de gezamenlijke kracht, in reciprociteit met een absolute win-win voor alle stakeholders. Een partij als Auto Hoogenboom met sterke volumemerken en een professioneel merkerkend schadeprogramma toevoegen aan ons netwerk past perfect. De aanstaande Plusnorm, merkerkend herstel en het A.A.S.-label ‘Aantoonbaar Veilig Herstel’ samen staan voor een compleet kwaliteitsprogramma waarin veilig herstel 100 procent geborgd is.”

Groeiambities

Over de toetreding tot het A.A.S.-netwerk zegt operationeel directeur Peter Leferink van Auto Hoogenboom: “Binnen de A.A.S.-coöperatie zijn wij goed in staat onze eigen bedrijfsvoering door te blijven zetten en toch te profiteren van de voordelen die een keten ons biedt. Denk hierbij aan een landelijk dekkend netwerk voor opdrachtgevers, maar ook een brede basis met kennis en ervaring op het gebied van onder andere kwaliteit en klantgericht werken.”

Spenkelink: “Bij A.A.S. geloven we in de oerkracht van samen. In samen groeien. Daar is het ooit begonnen in 2006 bij de oprichting van onze coöperatie. Dat staat vandaag de dag nog als een huis en daar zijn we heel trots op. Sterker nog: groei wordt het centrale thema van onze nieuwe strategische plannen”.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3836 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *