AAG Benelux lanceert Trekhaakofferte.nl

De Alliance Automotive Group Benelux introduceert een nieuw concept: Trekhaakofferte.nl, een online offertetool die de consument snel de mogelijkheden voor een trekhaakset toont en de prijs die de aangesloten montagepartners daarvoor vragen, inclusief montage.

Trekhaakofferte.nl is begin april van start gegaan met een tiental garagepartners als pilotgroep uit het netwerk van Alliance Automotive Group in Nederland. AAG wil na de lancering snel toewerken naar een landelijk dekkend netwerk van aangesloten montagepartners.

Om de kwaliteit van Trekhaakofferte.nl naar de consument te waarborgen moet de aangesloten montagepartner zijn aangesloten bij Tech360, of vergelijkbare technische ondersteuning in huis hebben. Daarnaast kan de consument altijd rekenen op vervangend vervoer.

Vakbekwaam

Arjan Huesken, marketingmanager van Alliance Automotive Group Benelux, over de toegevoegde waarde van dit concept: “Het monteren van een trekhaak is een specialisme dat door vakbekwame monteurs moet worden uitgevoerd die ook diagnosespecialist zijn. Onze aangesloten Tech360-garages hebben alle technische kennis en toegang tot het coderen van de trekhaakbekabeling in de boordcomputer van de auto. Daarnaast beschikken we over de grootste database aan trekhaken voor alle voertuigen en hebben we een betrouwbaar en sterk distributienetwerk. Bovenal is Trekhaakofferte.nl een eenvoudige tool voor de consument die snel een duidelijke prijs wil hebben voor een geschikte trekhaak inclusief de montage bij een vakkundige garage.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3836 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

  • 14 april 2021 om 14:25
    Permalink

    Alleen niet zo slim om als voorbeeldkenteken G001BB een auto te nemen waar juist geen trekhaak onder kan (BMW i3)…
    En bij mijn eerste poging voor mijn auto ik ook geen trekhaak kon vinden.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *