AAG Benelux neemt grossier Hacos over

Alliance Automotive Group Benelux neemt automaterialengrossier Hacos over, die vervolgens wordt geïntegreerd in het PartsPoint-netwerk.

Hacos is in 1968 opgericht en heeft momenteel achttien medewerkers. Rob Visser, directeur van het Partspoint-netwerk, noemt Hacos een goede toevoeging voor het netwerk. “Door de grootste grossier in automaterialen in Oss samen met Brezan Oss toe te voegen aan het nieuwe Partspoint, ontstaat er een hele mooie toekomstbestendige vestiging en nemen wij in deze regio een hele stevige positie in.”

Waarborg

Met de overname door AAG wil Jankees Landweer, de huidige eigenaar van Hacos, de toekomst van zijn bedrijf zekerstellen. “Voor mij als zelfstandige grossier in een dynamische en consoliderende markt was het tijd om de toekomst van Hacos te waarborgen. Ik heb bewust gekozen voor AAGB als overnamepartner. Alliance is een toonaangevende partij binnen de automotive aftermarket, waardoor de klanten ook in de toekomst zijn verzekerd van een perfecte service en samenwerking. Met Alliance als partner hebben de klanten de beschikking over een goed en groot assortiment, mogelijkheid tot uitgebreide technische ondersteuning en opleidingen, meer werkplaatsconcepten en een beter bestelportaal.”

Jankees Landweer zal tot het einde van het jaar betrokken blijven bij Hacos om te zorgen voor een goede overdracht. Zijn zoon Jop, ook werkzaam binnen Hacos, gaat aan de slag bij AAG Benelux.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *