ACSL kiest met drie vestigingen voor PCA

Nu de verhuizing van de vestiging Scheemda naar Winschoten achter de rug is, sluit autobedrijf ACSL zich met drie vestigingen aan bij merkspecialistenvereniging PCA (Peugeot, Citroën).

ACSL is in 2014 ontstaan door de fusie van de familiebedrijven Louwes Autocenters (sinds 1977) en Autobedrijf van Staalduinen (sinds 1989). Vandaag de dag is de onderneming gevestigd in Emmen, Stadskanaal en Winschoten, en actief met nieuw- en occasionverkoop, onderhoud en reparatie.

Klantrelatie

De eigenaren van ACSL zijn Albert-Jan Louwes, Gerrit van Staalduinen en Arnold Louwes (vlnr). Ze vinden de uitbreiding als PCA Merkspecialist een goed antwoord op actuele ontwikkelingen in autoretail. Daarbij verwijzen ze naar de innovaties op het vlak van klantrelatie. “De marketing, de steeds verder innoverende sociale media, de continue ontwikkeling van technische kennis: het wordt door PCA opgepakt en doorvertaald naar de leden. Daardoor kunnen wij blijven doen waar we goed in zijn, het één op één contact met de klant en de focus op de werkplaats.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †